IP telefoni

Telefoni behøver hverken at være dyrt eller besværligt – det er vores filosofi hos 5tel. Du kan nemt og enkelt designe din telefonløsning, med både ip telefoner og mobiltelefoner. Dine gamle telefonnumre flytter vi selvfølgelig med over, uanset om der er tale om mobilnumre eller fastnetnumre. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilket nummer som du vil benytte som hovednummer, samt hvad der skal ske med dine resterende telefonnumre. Er du på jagt efter et nyt telefonnummer, kan vi selvfølgelig også hjælpe!

Hvorfor ip-telefoni?

IP telefonFremfor at din telefonforbindelse er baseret på en fastnetlinje, fungerer ip telefoni ved hjælp af din internetforbindelse, hvilket betyder at vi som teleselskab ikke skal betale for den fastnetforbindelse der ellers ville have været påkrævet. Derfor vil du opleve markant lavere priser, end du er vant til. Ringer du til udlandet er fordelene ved ip-telefoni, blot endnu større, da priserne her er mange gange billigere, end traditionelle opkald via fastnet. Dine kunder vil ikke opleve nogle forskel ift. før, da de stadig kan kontakte jer via deres mobiltelefon eller fastnettelefon. Med andre ord kræves der intet bestemt udstyr fra jeres kunders side, for at få fat i jer.

Er IP-telefoni besværligt?

Ip-telefoni på ingen måde så besværligt, som nogle i telefonibranchen prøver at gøre det. Sagen er nemlig den at der både er fordele og ulemper ved henholdsvis ip-telefoni og mobiltelefoni. Lige netop derfor har du mulighed for at kombinere både mobiltelefoner og ip-telefoner i din 5tel løsning. Dermed kan du eksempelvis selv være mobil, hvorimod dem på kontoret får tilknyttet en softphone – en fysisk ip-telefon – evt. med headset, så vedkommende kan betjene eksempelvis sin computer, samtidig kunderne betjenes via telefon. Omtalte løsning, giver makismal komfort og lydkvalitet, samtidig med at medarbejderen altid har adgang til sine mest benyttede funktioner og numre direkte på ip-telefonen.

Ingen IP-telefon – intet problem!

Har du ikke en ip-telefon i forvejen, tilbyder en række forskellige modeller, i en overkommelig prisklasse. Vores billigste model starter ved ca. 650 kr + moms, hvorimod en af vores topmodeller med farveskærm og alt hvad der dertil hører løber op i ca. 1800 kr + moms. Uanset hvilken model som du måtte vælge, er du sikret lyd i topklasse.

Hvorfor 5tel?

For en gangs skyld, behøver pris og kvalitet ikke at hænge sammen. Som kunde hos 5tel får du det bedste fra to verdener: et godt produkt til en god pris. Udover samtalepriserne, som sjældent er set lavere på erhvervstelefoni, sparer du nemlig rigtig mange penge, i forhold til hvad et normalt omstillingssystem ville have kostet dig. Helt uden at betale ekstra, får du nemlig adgang til avancerede features såsom tastemenuer, ringegrupper samt automatiske åbnings- og lukketider. Ændringer kan nemt og enkelt foretages via din PC, således at din telefoniløsning altid er tilpasset antallet af medarbejdere og konsulenter i din virksomhed. Har du en enkeltmandsvirksomhed, har du selvfølgelig også mulighed for at benytte 5tel – så kan du nemt og billigt få din virksomhed til at synes større. Du bestemmer nemlig helt selv, hvor mange mobiltelefoner og IP-telefoner som du ønsker tilknyttet din telefoniløsning.

Så uanset om du er på jagt efter IP-telefoni til din virksomhed med 80 abonnementer, eller blot en enkelt IP-telefon eller mobil til dig selv, kan du nyde godt af vores mange funktioner samt gode priser. Driftsikkerheden på vores IP-telefoni er selvfølgelig ganske høj, og dækningen på vores mobilnet via Telenor er ligeledes god. Billig ip-telefoni og billig telefonomstilling er vejen frem: nem, enkelt og skalerbart

 

Nyttige sider: