5, 4, 3, 2, 1 – 5tel snart i luften

Så er vi snart klar til at lancere 5tel, det fortjener det første indlæg på vores blog, hvor vi fremadrettet vil skrive en masse spændende om 5tel, vores produkter, telefoni – mere telefoni og telefoni generelt.

5tel – Danmarks nye teleselskab for erhvervslivet.

Bagved 5tel er nogle af Danmarks “gamle” telefoni drenge med en del år i branchen. Vi har arbejdet med telefoni og udvikling af telefoni platforme i mange år.

Vi har fingeren på pulsen med hvad der sker på telefoniområdet, vi agerer lynhurtigt, groft sagt – det der var moderne i går, er forældet i dag. Det kræver et teleselskab som har høj fokus på deres kompetence områder og det har 5tel.

Mobil eller IP-telefoni (VoIP)

Ja hvad skal man vælge? Telefoni i Danmark er en jungle uden lige og konkurrencen mellem teleselskaberne er beskidt!
Det er åbenlyst, at de “store drenge” – de store teleselskaber i Danmark, TDC, Telia, Telenor og 3 alle slås mod hinanden om kunderne – og ikke mindst slås de om hvad fremtiden er.

Vi tror på et mix i mellem mobiltelefoni og IP-telefoni

…derfor har vi udviklet alle vores produkter på en blanding i mellem mobiltelefoni og IP-telefoni. Jo jo, den er skam god nok – uanset om du har IP-telefoni eller mobiltelefoni hos 5tel, så er det en kombineret løsning. Vores mobiltelefoni kører delvist IP og vores IP er integreret 100% med vores mobil platform.

Det er virkelig en fordel for alle, det betyder f.eks. at vi, som de eneste i telebranchen tilbyder nogle helt unikke funktioner direkte på mobilen og endda så smart, at du kan beholde din gamle mobiltelefon.

F.eks. kan alle virksomhedens telefoner vise hovednummeret når der ringes ud. Det er telefoni med attitude!
Det er bygget op således at inden du foretager et opkald har du mulighed for at vælge hvilket af virksomhedens telefonnumre du ønsker at vise ud.

Det er bare én ud af mange virkelig unikke og nyttige funktioner, vil du høre mere om telefoni fra 5tel, så ring da straks til vores kundeservice på telefon 9191 5555 – her sidder der kun glade telefonister.