Mobil

Med en mobiltelefoniløsning fra 5tel, tilknytter du nemt mobiltelefoner til din mobilplatform. Når kunderne ringer på jeres hovednummer, vil kunderne herefter blive stillet om til dine medarbejderes mobiltelefoner. Du har ligeledes mulighed for at viderestille opkald på farten via din mobiltelefon. Vi kalder det mobil omstilling – vores kunder kalder det genialt.

Lad jeres kunder blive stillet om til rette medarbejder

Med mobil omstilling fra 5tel, kan I nemt og enkelt sætte jeres mobiltelefoni til jeres virksomhed op. Mange af vores kunder, vælger at have et hovednummer, som de lader kunderne ringe op på. Kunden kommer herefter via en nem og enkel taste menu, over i en ringekø hvor flere mobiler i samme afdeling er tilknyttet, eller alternativt kun et enkelt nummer, hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed, eller hvis du er iværksætter.

På den måde, får kunden let og enkelt fat i en medarbejder, som kan hjælpe vedkommende. Skulle det ske, at der i travle perioder skulle opstå ventetid på telefonerne, har vores mobilplatform selvfølgelig indbygget kø funktion. Hermed vil de kunder der ringer først, stå forrest i køen, og dermed blive stillet om først. Mens kunden venter på omstilling, kan der selvfølgelig afspilles ventemusik, for at gøre ventetiden så behagelig så mulig.

Indbyggede åbningstider

Telefonsystemet fra 5tel, inkluderer mulighed for at angive, i hvilke tidsrum som jeres telefoner skal være ”tændt”, og i hvilke perioder som de skal være slukkede. Ringer dine kunder uden for jeres åbningstid, kan der opsættes omstilling til en tastemenu, hvor kunden eksempelvis kan ligge en besked, eller få at vide hvornår han eller hun i stedet kan fange jer ved mobilerne. Ændring af åbningstider, foregår nemt og enkelt via jeres helt egen PC. Udover åbningstiderne, har I mulighed for at foretage en masse andre relevante ændringer i telefonsystemet, lige når det passer jer.

Mobilt omstillingsbord – altid ved hånden

Som kunde ved 5tel, har du altid mulighed for at viderestille opkald på din mobiltelefon til et andet telefonnummer – eksempelvis en anden medarbejder, eller et andet eksternt telefonnummer. Vi kalder det mobilt omstillingsbord, da du i princippet altid har et omstillingsbord i lommen. Som altid koster denne funktion ikke ekstra – den er inkluderet i dit abonnement fra 5tel. Det manglede da bare!

Oplev fordelene ved både IP- og mobiltelefoni

Selvom at der er mange fordele ved udelukkende at benytte sig af mobil omstilling, skal du ikke snydes for nogle af de fordele som knytter sig til IP-telefoni. Fordelene ved en mobil løsning, ligger naturligvis i mobiliteten, da du kan ringe fra din mobil fra stort set hele Danmark, grundet vores gode mobildækning gennem Telenor. Omvendt set kan det være en fordel at benytte IP telefoner, på faste arbejdspladser, grundet den gode samtalekvalitet, de lave opkaldspriser, samt muligheden for at tilslutte et professionelt headset. Med mobil omstilling fra 5tel, kan du kombinere både mobiltelefoner og IP-softphones. På den måde får du en fleksibel løsning, som fuldt ud opfylder jeres behov.

5tel er indbegrebet af billig mobil omstilling

5tel har nogle af landets bedste priser på firmatelefoni – og det er vi stolte af. Vores mobiltakst er helt nede på 50 øre i minuttet + moms, og nye telefonnumre anskaffer du for kun 50 kr + moms. Alligevel har I adgang til avancerede features, som koster ekstra, eller slet ikke er en mulighed hos vores konkurrenter. Dermed er 5tel den perfekte løsninger til alle typer af firmaer og virksomheder, uanset om i har få eller mange tilknyttede telefoner – vores prisstruktur sikrer nemlig, at det kan betale sig at være kunde hos os, uanset hvor meget at I som firma, måtte vækste undervejs i jeres kundeforløb hos os.

Vi ringer dig gerne op, for en gratis og uforpligtende samtale om omstilling!

 

Nyttige sider: