Firmatelefoni

Træt af hundedyre telefonregninger, samt en ineffektiv telefoniløsning? Så har vi løsningen til jer: billig firmatelefoni fra 5tel.
 

Det behøver ikke at være dyrt for at være godt, når det kommer til erhvervstelefoni. Med vores fleksible telefonløsning, kan du nemt, enkelt og effektivt få alle fordelene fra et avanceret telefonsystem, til en pris der næsten er for god til at være sand. Features såsom ringekøer, individuel telefonsvarer, tastemenuer og meget andet er standard med firmatelefoni fra 5tel – og du opretter nemt det hele via din egen PC.

Får jeres kunder en professionel velkomst?


Med firmatelefoni fra 5tel, får jeres kunder altid en professionel velkomst, når de ringer til jer. Ved hjælp af ringekøer, kan dine medarbejderne nemt grupperes, så dine kunder kommer direkte til den afdeling i dit firma, som bedst kan løse vedkommendes problem. Alt dette sker let ved hjælp af tastemenuer, hvor kunden ved hjælp af sit tastatur angiver, hvilken ringekø som han eller hun ønsker at benytte. I travle perioder behøver dine kunder ikke at ringe forgæves, for til sidst at give op – firmatelefoni fra 5tel giver dig mulighed, for at lade dine kunder stå i kø. Til glæde for kunden der nemt kan få fat i jer, og til glæde for jer som virksomhed, da I undgår at gå glip af nye kunder som ellers skulle have ringet flere gange, for overhovedet at få fat i jer.

Behold jeres telefonnumre – mobil som fastnet

Med erhvervstelefoni fra 5tel, kan I tage alle jeres gamle telefonnumre med over på jeres nye firmatelefoni-løsning. I er således ikke begrænset til at benytte udelukkende 70- eller fastnetnumre, men har i stedet mulighed for frit at benytte mobilnumre og fastnetnumre, eller en kombination af begge nummertyper. Overflyttelsen af numrene, foregår nemt og enkelt ved at I udfylder en formular, som vi så sender til jeres nuværende teleselskab, med en anmodning om at opsige jeres telefonnumre. Har i brug for nye telefonnumre, kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette, uanset om i måtte ønske et helt normalt nummer til en medarbejder, en hel nummerserie, eller ønsker et nyt guldnummer som hovednummer.

Firmatelefoni fra 5tel vokser med jeres virksomhed

Har I en jævn udskiftning blandt medarbejdere, eller har I planer om at regulere jeres medarbejderantal, er der ikke noget mere træls, end at skulle betale massevis af kroner, for at ændre foretage ændringer i jeres telefonsystem. Det ved vi hos 5tel, og derfor kan du hos os selv foretage ændringer via en helt almindelig PC – ganske fleksibelt.

Dermed kan du nemt og enkelt justere antallet af IP telefoner og mobiler, som du har tilknyttet din virksomhed. Når du har behov for at ændre telefonsystemets åbningstider, skifte tastemenuen, eller måske indtale nye beskeder til jeres kunder, er det ligeledes ændringer som du selv kan foretage – nemt og enkelt.

Konkurrencedygtige priser – betaler I for meget nu?

Erhvervstelefoni og firmatelefoni kan hurtigt blive en bekostelig affære, med et skyhøjt månedligt abonnement for hvert medarbejder som du vælger at tilknytte. Sådan er det dog ikke hos 5tel! Vi har nemlig valgt at sammensætte vores firmatelefoni, så priserne er skarpe uanset som du driver en større virksomhed med mange tilknyttede telefoner, eller et lille enkeltmandfirma hvor du kun ønsker omstilling. Hvad siger du eksempelvis til en fastnettakst på 5 øre, 50 øre i mobiltakst, eller et nyt telefonnummer for en flad 50’er? Det er ikke så ringe vel?

Lad os kontakte jer, for en uforpligtende snak om firmatelefoni.

 

Nyttige sider:

  • Omstilling – læs om hvordan din 5tel løsning fungerer som et omstillingsanlæg
  • Kunder – se eksempler på vores glade brugere af firmatelefoni
  • Priser – samtlige af vores lave priser på erhvervstelefoni
  • FAQ – find svarene på nogle af de mest normale spørgsmål ang. telefoni fra 5tel