Ny funktion – optag dine samtaler

Jeg er rigtig glad for at kunne fortælle, at 5tel nu understøtter optagelse af samtaler, både på din mobiltelefon og din IP-telefon. Men det er selvfølgelig ikke alt.

Optagelse af samtaler kan bruges til flere ting.
Nogle optager samtaler som en slags sikkerhed overfor sine ansatte. De fleste opfører sig pænt i telefonen, når de fra start har fået at vide at “alle samtaler optages” – dejligt! Det er altid bedst med et god tone på arbejdspladsen, også i telefonen :-) Andre optager samtaler og bruger det i forbindelse med optræning af nye medarbejdere.

Da vi skulle implementere optagelse af samtaler, også kaldet call recording blev vi straks enige om, at det på ingen måder er sjovt at lave noget mange andre også kan. Jeg har sagt det før og jeg gentager gerne mig selv. VI VIL VÆRE BEDST.
Vi ved, at vi giver en utrolig god service, vi ved også at vores priser er Danmarks absolut billigste – hvor kan du få et fedt omstillingsanlæg til bare 25 kroner i abonnement?

Optagelse af samtaler på den ret fede måde.

Vi tilbyder to typer for optagelse af samtaler.

1. Optagelse efter behov
2. Optagelse af alle samtaler

Optagelse efter behov

Det er ikke kun smart, det er rigtig smart! Hvis du undervejs i en samtale bliver enige med dig selv om, at denne her samtale må du nok hellere optage, så taster du blot *1 på din telefon. Nu optager den samtalen.
…og nu til den smarte del. Uanset hvornår du taster *1 i samtalen, så får du hele samtalen. Selv hvis du først taster *1 i slutningen, så får du alligevel hele samtalen.
Dette gælder kun hvis du abonnerer på servicen.

Optagelse af alle samtaler

Det er også rigtig smart. Du skal ikke gøre så meget udover at tilmelde dig servicen hos kundeservice på telefon: 9191 5555

Alle samtaler optages og bliver lagt op på en harddisk som du får adgang til via en FTP server. Inkl. i servicen er der plads til gennemsnitligt 5 måneders samtaler.

Har du allerede IP-telefoni eller mobiltelefoni med omstillingsanlæg fra 5tel, så ring til kundeservice med det samme, så tilmelder vi dig servicen.