Telefonanlæg på den nemme måde…

 

Omstilling helt uden fysisk telefonanlæg

5tel’s online telefonanlæg gør, at i helt og aldeles slipper for at købe dyr hardware, som kræver vedligeholdelse samt hurtigt bliver forældet eller mister sin værdi. Med Cloud Telefoni fra 5tel, får du dit helt eget online telefonanlæg som er hosted på eksterne servere, hvilket giver dig og din virksomhed en lang række af fordele. Først og fremmest er anskaffelses- / oprettelsesprisen utrolig lav, set i forhold til et gammeldags telefonanlæg – ofte er der mange tusinde kroner at spare, uanset om du er en lille iværksættervirksomhed, eller en større international koncern. Herudover har du ingen fast vedligeholdelsesomkostning, samtidig med at du altid er sikret at din løsning bliver opgraderet løbende, og dermed altid lever op til tidens standarder. Alle opdateringer sker selvfølgelig uden du skal betale en eneste krone.

Herudover betyder et online telefonanlæg, at du ikke selv skal fodre dit telefonanlæg med strøm. Det er noget som både kan mærkes på el-regningen, samt på samvittigheden. Det er nemlig meget mere miljørigtigt, at vi driver et stort telefonanlæg for alle vores kunder, end hvis alle vores kunder skulle have hver deres strømslugende telefonanlæg.

Hosted PBX – nemt og simpelt

Med en Hosted PBX løsning fra 5tel, er din virksomhed sikret alle de nødvendige funktioner som kræves, samtidig med at løsningen både er til at betale samt til at administrere og tilrette. Vores online telefonanlæg virker både sammen med mobiltelefoner samt IP-telefoner. Derved kan du kombinere fleksibiliteten fra mobiltelefonerne, med det faktum at du med en IP-telefon altid har adgang til nem omstilling, samt mulighed for at tilkøbe et headset, således at eksempelvis en computer kan betjenes mens der gives support.

Af hovedfunktioner kan blandt andet nævnes: ventemusik, tastemenu,  ringekøer, telefonsvarer med mailudsending, nem indtaling af speaks via din egen telefon samt billige opkald til udlandet.

Brug for hjælp – vi er klar til at hjælpe!

Sidder du tilbage med spørgsmål til dit kommende telefonanlæg som du ønsker svar på, eller ønsker du at bestille med det samme, skal du være meget velkommen til at ringe til vores kundeservice – så vil vi med glæde hjælpe! Du kan fange os på telefon +45 91915555, alle hverdage 10-16. Ingen spørgsmål er “dumme”,  og du binder dig ikke til noget som helst, for bare at tage en kort og uforpligtende snak med en af vores medarbejdere.

Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig på et tidspunkt som passer dig!

Fordele ved et online telefonanlæg fra 5tel

Som du sikkert allerede har kunne se, er der en lang række af fordele ved at vælge et telefonanlæg fra 5tel. Men det kan ofte være svært at sammenligne fordelene ved de enkelte forhandlere af firmatelefoni,

 • Gode priser
 • Ingen skjulte driftomkostninger
 • Kombiner IP-telefoni med mobiltelefoni
 • Kom i gang uden større investeringer i hardware
 • Få adgang til vores mange advancerede funktioner
 • Skallerbart – tilføj og fjern telefoner i takt med at din virksomhed udvikler sig
 • Høj sikkerhed – mister i jeres forbindelse, kan vi omstille til et valgfrit telefonnummer

Nyttige sider:

 • IP-telefoni  – fysiske telefoner via Jeres internetforbindelse
 • Mobil – lad kunderne kunne få fat i dig hvor som helst, og når som helst
 • IP-telefoner – vi fører IP-telefoner fra Yealink, i mange størrelser og prisklasser
 • FAQ – her giver vi dig svar på de oftest stillede spørgsmål
 • Kunder – se vores glade kunder fra hele det danske land