IP telefon priser

Som kunde hos 5tel, kan du vælge udelukkende at benytte mobiltelefoner, eller udelukkende at benytte IP-telefoner i dit telefonsystem. Selvfølgelig har du også muligheden for at kombinere både mobiltelefoni og IP-telefoni. Der er dog ikke meget sjovt ved IP-telefoni uden en IP telefon, hvorfor du kan se en oversigt over vores IP telefon modeller, hvis du skulle ønske at anskaffe dig en eller flere IP telefoner.

Prisen på en IP telefon svinger meget, alt efter funktioner, størrelse og display. Hos 5tel har vi valgt udelukkende at føre modeller fra Yealink, som har alt fra ultra billige IP telefoner til advancerede IP telefoner i deres sortiment. Priserne fejler absolut intet – vi har nemlig et unikt samarbejde med den Yealink i Danmark, som sikrer dig de bedste priser på din nye telefon.

Vi fører følgende IP-telefoner fra Yealink

SIP-T20P IP-telefon

Lille, overskuelig og simpel telefoner til det lille lokale. Køkkenet, lageret, disken i lobbyen mv..
Lille og diskret med de mest brugte funktioner lige ved hånden. Det 3 linjers display giver den info du behøver for at kunne overvåge dine opkald, også før du besvarer dem. Telefonen kan håndtere 2 opkald ad gangen. Fantastisk lyd af en lille telefon.
Pris: 595 kr

SIP-T22P IP-telefon

Storebror til Yealink T-20, denne lille, overskuelig og simpel telefon er perfekt til den simple bruger. Ikke så mange funktioner, men stadig samme høje kvalitet som topmodellerne, med selvfølgelig stadig med de mest brugte funktioner lige ved hånden. Telefonen er udstyret med et grafisk LCD display, som via tegnede ikoner giver et godt overblik over menuer og funktioner. Telefonen kan håndtere 3 opkald ad gangen, selv oprette konferencer mm..
Pris: 695 kr
Køb 5, betal for 4

SIP-T26P IP-telefon

Samme funktioner og muligheder som ved en Yealink T-22. Denne telefon har dog de uundværlige funktionstaster, hvor kollegaernes numre kan kodes ind, og dermed giver det mulighed for at se status på andre telefoner i ens firma. Er telefonerne optaget eller ledige? Fantastisk HD lyd, flot og grafisk LCD display, med godt overblik. Telefonen kan håndtere op til 3 opkald ad gangen. Ydermere mulighed for tilslutning af elektronisk rørløfter til trådløst headset.
Pris: 895 kr

SIP-T28P IP-telefon

Telefonen til den kræsene bruger, som ønsker nemt og hurtigt at kunne holde øje med det hele. Have alle funktioner lige ved hånden, og samtidig kunne håndtere flere opkald ad gangen. Denne telefon kan klarer helt op til 6 opkald på en gang. Den perfekte telefon til receptionen, omstillingen, eller medarbejderen som gerne vil kunne holde øje med det hele. Telefonen er udstyret med et endnu bedre grafisk LCD display (320×160). Telefonen har selvfølgelig 10 stk. programmerbare funktionstaster (med status lampe).
Ydermere mulighed for tilslutning af elektronisk rørløfter til trådløst headset.
Pris: 1295 kr
Køb 5, betal for 4

T38G Gigabit IP-telefon med farveskærm

Den seje telefon, til blærerøven eller superbrugeren som bare ikke kan få nok. Telefonen har et fantastisk 4.3” TFT-LCD, 480×272 pixel, 16.7M farver. Pauseskærm, baggrundsbillede, mulighed for, at tilknytte billeder til kontakterne i telefonbogen. 10 funktionstasker (med mulighed for udvidelse til flere via ekstra modul), håndtering for op til 6 opkald ad gangen. Fantastisk HD lyd, og stort overblik over funktioner og menuer. Telefonen kort sagt der kan ALT en IP-telefon skal kunne.

Ydermere mulighed for tilslutning af elektronisk rørløfter til trådløst headset.
Pris: 1595 kr
Køb 5, betal for 4

 

Ekskl. forsendelsesomkostninger på 150 kr.