Bredbåndstelefoni til virksomheder

Bredbåndstelefoni er et andet ord for IP-telefoni: telefoni over internettet. Fordelene ved bredbåndstelefoni er mange, men især prisen er værd at fremhæve. Sagen er nemlig den, at telefoni via jeres bredbåndsforbindelse betyder omfattende besparelser for jer som virksomhed, sammenlignet med mange af de fastnetløsninger som er på markedet.

Slip for fastnet, og spar penge!

Fastnettelefoni er ofte utroligt dyrt sammenlignet med eksempelvis IP-telefoni. Dette skyldes at din telefoniudbyder skal betale for at benytte TDC’s kobbernetværk, som TDC har pligt til at vedligeholde løbende. Udover prisbesparelser får du ofte også en lang række af nye funktioner, med valget af bredbåndstelefoni.

Ring til samtlige kollegaer for 15 kr/md.

Som virksomhedskunde hos 5tel, har du muligheden for at tilkøbe kollegakald til dine medarbejdere for kun 15 kroner pr. måned, for hvert abonnement. Dette betyder at dine medarbejder kan snakke frit i telefon med alle andre 5tel brugere, i Jeres virksomhed, uanset om I ringer til og/eller fra IP-telefoner eller mobiltelefoner. Kollegakald gælder dog ikke i udlandet.

Kombiner softphones med mobiler

En anden fordel ved at vælge 5tel til virksomheden, er vores unikke mulighed for at kombinere IP-telefoner og mobiler i jeres telefonløsning. Dermed kan almindelige medarbejdere benytte deres mobil som hidtil, mens at medarbejderne bag skrivebordene har mulighed for at blive udstyret med en fysik IP telefon – en såkaldt softphone, som bare tilsluttes internettet fremfor dit fastnetstik. Vi fører IP telefoner fra Yealink, som betyder at I kan købe jeres telefoner til en ganske fair pris.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed?

Har I brug for råd og vejledning, eller er I allerede klar til at bestille? Så skal I være velkommen til at ringe til vores kundeservice for hjælp, på tlf. 91 91 55 55. Vi vil se frem til at hjælpe jer!

Nyttige sider: