Nem tilpasning

Tilføj og fjern nemt og enkelt medarbejdere i vores PC-system5tel systemet er bygget således at det er utroligt nemt at tilgå. Ja det er måske aldrig været nemmere at administrere et komplet omstillingssystem inkl. både hovednummer, direkte numre, telefoner og alt hvad der ellers hører sig til.

Nem tilpasning – 5tel er nem telefoni

Når du er klar til at tilpasse dit 5tel omstillingssystem så skal du åbne 5tel programmet på din windows pc. Er det første gang du åbner 5tel programmet vil du straks få vist vores “et klik er nok til at indstille dit 5tel omstillingssystem” knap. :-)
Her vil du få vist de indstillingsmuligheder er der er. Vælg den indstillingsmulighed der matcher din virksomheds behov bedst og tryk på den.

Nu skal du lave “fin” justeringerne på dit 5tel omstillingssystem. Følg vejledningen og udfyld de felter du bliver bedt om, så lover vi, at det ikke tager mange minutter at indstille dit 5tel så det er klar til brug på dit hovednummer.

Husk at du under menuen telefoner kan indstille telefonens egne indstilling, herunder telefonsvarer indstillinger og viderestillinger.